Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-09-2019 08:12:45

Elaine Dalton
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-09-2019
Messages: 3

Nike Schoenen Heren

ÿþDe Vintage Coral komt uit in Nike Air Max 90 Dames Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Deze Air Jordan 1 is gemaakt van een volledig lederen bovenwerk in Sail, Obsidian en University Blue. Eerst beginnen we met Sail op de zijpanelen en teen, met Obsidian vervolgens op de overlays, de enkel en het Swoosh-logo. Ten slotte hebben we University Blue op het hielgedeelte van de schoen en op de Nike Air-branding op de tong. Een opvallende tussenzool en rubberen buitenzool van Obsidian. Er is nooit een tekort aan de Air Jordan 1 en deze wordt nu geïntroduceerd in een stijlvol Air Jordan 1 Retro High OG Origin Story (Into the Spider-Verse) -thema.

Andere details zijn een iriserend gestileerd Nike Air-tonglabel, vleugelslogo op de enkels en een ijzige kristalheldere buitenzool om het ontwerp te completeren. Er zijn dit jaar nog meer colorways van de Air Jordan 1 en hij valt in een nieuwe colorway van Pine Green. Het leren bovenwerk van de sneaker heeft Nike Air Max 2017 Heren het klassieke Black Toe-thema en is meestal bedekt met groen en zwart, terwijl contrasterend wit wordt gebruikt voor de zijpanelen en de middenzool. Andere kenmerkende details zijn het vleugelslogo op de enkels, Nike Air-branding op de tong en dennengroen voor de buitenzool.

Ook het merk 'Nike Air' op de tong in University Red, Nike Air Max 2017 Dames om de look helemaal af te maken. Koop op Nike - 10AM EST / 1 augustus 2017 Koop op voet Locker (Sail) (zwart) - 10AM EST / 22 juli 2017 Koop op Kixify (Sail) (zwart) - Twee nieuwe kleuren van de Air Jordan 1 Retro High OG will worden uitgebracht in de zomer van 2017 met premium lederen bovenwerk in uw keuze voor Sail of Black. University Red is vervolgens toegevoegd aan de merknaam 'Nike Air' op de tong. Tonale Swoosh-branding samen met details op de tussenzool en buitenzool completeren het uiterlijk.

En de andere heeft '1984-85, R.O.Y., 2313 punten en 28.2 ppg. Een witte Nike Air Max 2016 tong, rode Nike Air-branding, zwarte veters, witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeren deze look. Deze OG-colorway van de Air Jordan 1 heeft een overwegend zwart lederen bovenwerk met koningsblauwe accenten op de teen, enkel, hiel, Swoosh branding op de zijpanelen en de Nike Air op de tong. Een witte tussenzool en koninklijke buitenzool maken de look compleet. foto's via yamaotoko Shop <�a class = "shop-link" href = "Jordan Brand brengt in het voorjaar van 2017 de Air Jordan 1 Retro High OG Royal terug.

Deze versie van de sneaker behoudt in principe diezelfde OG-look met een mix van grijs en zwart die wordt gebruikt voor het gehele lederen bovenwerk. Het vleugelslogo op de enkels, Nike Air-branding op de tong zijn belangrijke details, terwijl een witte tussenzool en zwarte buitenzool het ontwerp helemaal completeren. Na een geruchten druppel in 2017 krijgt de Air Jordan 1 Retro High OG Shadow een retro-make-over in April. Deze versie van de sneaker behoudt in principe diezelfde OG-look met een mix van grijs en zwart die wordt gebruikt voor het gehele lederen bovenwerk. Het vleugelslogo op de enkels, Nike Air-branding op de tong zijn belangrijke details, terwijl een witte tussenzool en zwarte buitenzool het ontwerp helemaal completeren.

Het is nog niet bevestigd of het bovenwerk van lakleer zal worden Nike Air Max 180 gebruikt. Jordan Brand is van plan de Air Jordan 1 High OG Storm Blue terug te brengen. Deze OG Air Jordan 1 is gemaakt van een witte lederen basis geaccentueerd door de Storm Blue die in de schoen is geplaatst. Nike Air Branding op de tong maakt dit een OG-retro, terwijl de Wings-branding op de kleur het uiterlijk van het bovenwerk completeert. Hieronder vind je een witte tussenzool gecombineerd met een stormblauwe buitenzool. Oorspronkelijk geloofd als een soort Air Jordan 1 High "What The Release", wordt deze aankomende release eigenlijk http://www.spillthewinempls.com/images/large/nn-390ezv.jpg de Air Jordan 1 Retro High OG Top 3 genoemd.

Hors ligne

 

Pied de page des forums