Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-08-2017 08:07:26

ArnoAlfred
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-08-2017
Messages: 3

adidas amsterdam

ÿþClot zal niet alleen samenwerken adidas amsterdam met Nike, maar ze hebben een nieuw paar dat met adidas komt uit de Consortium serie. Het paar dat in dit partnerschap wordt gebruikt is niemand anders dan de ZX Flux. Inspiratie achter de Clot adidas XZ Flux kwam uit tartanprint die op de nylon zakken van Chinatown wordt gezien. Met behulp van rood, wit en blauw heeft adidas ook een zoolzoolse zool toegevoegd. Zeer subtiele hits van Clots logo kunnen doorheen worden gezien, inclusief op de teen doos en hiel. De Clot x adidas ZX Flux Tartan zal op 28 maart vrijkomen. Selecteer retailers zullen de schoenen dragen, maar een winkel die hen zeker zal hebben is Hanon.

Adidas zal niet boden op het NBA-kledingcontract wanneer hun eindigt in 2017, omdat hun focus elders is veranderd. Rapporten zeggen dat adidas meer zal richten op hun huidige ondertekende atleten, evenals het uitbreiden en toevoegen van meer. Teen 2020 streeft Adidas naar 140 NBA-spelers die door hen zijn onderschreven. Zij zijn ook van plan meer te investeren op het college en op de middelbare school niveau. De NBA en adidas hebben hun contract in 2006 voor 11 jaar in gebruik genomen. Bronnen zeggen adidas nmd dat het contract naar schatting 400 miljoen dollar kostte. Wat betekent dit vooruitgang? Gerucht heeft dat Nike en Under Armor de NBA-kledinglijn overneemt. De twee zijn zeer bekend om te vechten voor deals, aangezien beide na Kevin Durant ging toen zijn contract met Nike was.

We vertoonden een paar adidas Yeezy 750 Boost custom die een zwarte bovenkant bezat, en volgens Kanye zullen ze vrijkomen. Een paar adidas nmd kopen andere gewoontes hebben rondgedreven, maar we hebben tot nu toe nog niet met grafieken gezien. Chris Brown heeft eigenlijk zijn paar aangetoond en hoewel we zeker weten wie eigenlijk het aangepaste werk heeft gedaan, blijkt volgens zijn onderschrift dat hij deed. Chris Brown heeft twee afbeeldingen van de adidas Yeezy 750 Boost custom gedeeld, die een eerlijke eerbetoon aan Kanye West is. Geschilderd aan de zijkanten is een beer en meneer West. De beer is van de cover art van Kanye's album Graduation. Laat het ons weten als u een fan van de Graduation Adidas Yeezy Boost hieronder benadert door een reactie te geven.

De adidas ZX Flux is in zoveel kleurenschema's, afdrukken en patronen gedaan, dat je bijna een nieuw exotisch paar verwacht dat je een keer per week wilt adidas nmd heren laten vallen. Nu is dat veranderd, de stripping van alle grafieken, Adidas Originals gaat terug naar de basis, maar voegt geanimeerd gaas aan de bovenkant toe. Normaal gesproken zou elke ZX Flux met satijnbovenkanten komen, dit zou het gemakkelijk kunnen toevoegen van grafieken. In plaats daarvan de toevoeging van geanimeerd gaas in solide bovenkanten. Afgezien van de aanvankelijke offertes is groen, geel, wit, roze, blauw en wintertaling. Een ding dat alle vijf paren gemeen hebben is de witte middelzool. Adidas ZX Flux zal op 15 maart vrijlaten. U kunt alle onderstaande kleuren zien en laten weten of u een paar samenstelt.

Adidas heeft grote successen gehad met de Boost-technologie op alle platforms, waaronder hardlopen, basketbal en zelfs de Yeezy. Een van de originele modellen die de kussing kregen was de Pure Boost en het is nu tijd voor de follow-up, de adidas Pure Boost 2. Wat we van de adidas Pure Boost 2 willen vinden is dat ze alle techniek hebben voor lopers of atleten, maar toch stijlvol Genoeg om een lifestyle sneaker te zijn. Naast de boosting, heeft de Pure Boost 2 ook een nieuwe stretch mesh bovenkant die zorgt voor een perfecte pasvorm en ademendheid. Verder maken ze gebruik van een micro-suède hiel die je voet op zijn plaats houdt zonder te beperken. De Pure Boost 2 is verkrijgbaar in drie kleurenwegen voor mannen, waaronder Core Black / Solid Gray, Collegiate Navy / Zero Metallic en Onix / Silver Metallic / Gray, en vier kleurenwegen voor vrouwen, waaronder Flash Orange / Core Black, Solar Pink / Core Black, Core Black / Solid Grey en Onix / Silver Metallic / Grey. Verkoopprijs is $ 120 en u kunt nu kopen bij adidas.

Terwijl we ons eerlijk deel van de adidas ZX adidas y3 Flux-releases hebben gezien, is er tot nu toe een paar dat in dezelfde lijn is, nog niet zo veel liefde ontvangen. De ZX Flux Decon ontvangt een camouflage makeover. Drie paar adidas ZX Flux Decon komen met camo bovenkanten, met uw keuze tussen blauw, grijs en olijf. Mesh bovenkanten gecombineerd met een gespikkelde middenzool en donkerder tinten vullen elk van de drie streep branding toe aan het casual gevoel van de Decon. Alle drie de paren Camo adidas ZX Flux Decon zijn nu beschikbaar bij Oneness voor $ 90 per stuk. Welke van de drie Decon Camo's is jouw favoriet?

Hors ligne

 

Pied de page des forums